Acid Hialuronic

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este un polizaharid, care se regasește în mod natural în organismul uman, cu precădere la nivelul pielii, ochilor și articulațiilor, ajutând la sinteza colagenului și reținerea apei, drept urmare ajută și la menținerea aspectului tânăr.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, semnele îmbătrânirii își fac apariția: pielea își pierde elasticitatea și tonusul, devenind mai căzută, apar ridurile statice, iar buzele devin mai subțiri, contribuind la aspectul îmbătrânit.

Ce produse se folosesc?

Lucrez exclusiv cu produse din gama Restylane-Galderma certificate FDA (Food & Drug Administration USA), cu care am obținut de-a lungul timpului cele mai naturale și durabile rezultate.

Ce zone putem trata cu acid hialuronic?

În prezent, există mai multe tipuri de acid hialuronic de diferite vâscozități, fiind special concepute pentru tratarea unei anumite zone:

Cum se desfășoară procedura?

În urma consultului, stabilim ce tip de acid hialuronic este cel mai potrivit, după care pentru confortul pacientului se aplică cremă anestezică sau anestezie locala infiltrativă. Injectarea propriu-zisă se realizeaza cu seringi de acid hialuronic predozate,sigilate și ace subțiri de unică folosință, care se deschid în fața pacientei/pacientului.

Procedura durează aproximativ 30-45 de minute și este nedureroasă.

Există complicații?

În urma procedurii pot să apară:

Cele 3 menționate sunt temporare și dispar la maxim o săptămână dupa intervenție. Cea mai severă complicație a injectărilor cu acid hialuronic este ocluzia vasculară, prin injectarea subtanței într-un vas de sânge, moment în care medicul va intrerupe injectarea acidului și se va administra hialuronidază.

Contraindicații:

Când apar rezultatele și cât durează efectul?

Rezultatele apar imediat, însă cele reale se observă la câteva zile, după remiterea inflamației.

Acestea durează între 6 și 12 luni, gradul metabolizării acidului fiind diferit de la pacient la pacient.