Despre Mine

Bună!

Sunt Dr. Paul Man, medic specialist chirurgie orală şi maxilo-facială, o ramura a chirurgiei care se ocupa cu diagnosticul şi tratamentul anomaliilor dento-maxilare, a afecțiunilor, tumorilor sau traumelor din regiunea oro-maxilo-facială atât din punct de vedere funcțional cât și estetic.

Sunt absolvent al facultăților de medicină generală și medicină dentară din cadrul UMF Cluj-Napoca, iar în timpul celor 5 ani de rezidențiat și după, am urmat fellowship-uri în Coreea de Sud, Taiwan și Germania, unde am deprins tehnicile actuale și mi-am dezvoltat pasiunea pentru ramura de estetică facială minim invazivă, chirurgia feței și metode de rejuvenare a pielii.

Tendințele în esetica facială se schimba de la an la an

Tendințele în esetica facială, după cum bine știți, se schimba de la an la an, de aceea prefer tratamentele cu caracter temporar, îndreptate mai degraba către rejuvenare faciala, îmbunătățirea aspectului pielii și păstrarea trăsăturilor naturale prin tehnici de umplere și hidratare, dar și proceduri de reîntinerire cu menținerea unei expresii faciale cât mai naturale și dinamice.

Nu sunt adeptul schimbărilor majore, de aceea încerc mereu să le propun pacienților mei tratamente subtile, de efect, care să le potențeze trăsăturile și să le armonizeze, nu să le schimbe complet infățișarea.

De asemenea, în cea mai mare parte a timpului, realizez manopere de chirurgie orală și implantologie dentară.

Activitatea mea se desfășoară în mai multe orașe, așadar mă puteți găsi în Cluj-Napoca, Sibiu și Satu Mare.